Verkrachtingen deel 1

 

Wanneer het zo doorgaat zal het niet lang meer duren tot in West Europese landen vrouwen niet meer alleen de deur uit durven.

De mainstream-media zwijgen in alle toonaarden, maar het aantal verkrachtingen van Westerse vrouwen door moslimmannen loopt de spuigaten uit.

Zoals we gisteren schreven, zit het achterliggende plan voor de destabilisatie van Europa door het inzetten van vluchtelingen als wapen, heel goed in elkaar.

Met de Europese normen en waarden voor het helpen van mensen in nood wil dat niet zeggen dat je dan maar met oogkleppen op moet lopen en de andere kant op kijken als het gaat om de ernstige problemen waar wij mee te maken zullen krijgen.

Het is een illusie om te denken dat het merendeel van de vluchtelingen zal integreren in onze maatschappij en zich zal voegen naar onze Westerse normen en waarden. Dat zal simpelweg niet gebeuren.

Ook is het een bekend feit dat het merendeel van de vluchtelingen bestaat uit jonge, sterke en gezonde mannen. Maar, ook mannen die afkomstig zijn uit veelal barbaarse en vooral primitieve culturen.

Culturen waar het vanuit hun moslimgeloof normaal is dat je als man homo’s, Joden en Westerse vrouwen veracht. Waar de eerste twee categorieën behalve dat je ze kan verachten als ongelovige infidels, geen verdere toegevoegde waarde hebben voor moslimmannen, hebben Westerse vrouwen dat wel degelijk want deze kan je verkrachten.

Omdat Westerse vrouwen in deze culturen niet tellen als volwaardige mensen mag je deze naar hartenlust en zo vaak je wilt, verkrachten.

Dat bleek bijvoorbeeld ook heel duidelijk eind vorig jaar uit wat waarschijnlijk het meest verschrikkelijke verkrachtingsverhaal ooit is geweest in Zweden.

Een groep van elf Afghaanse vluchtelingen die een 29-jarige vrouw 7 uur lang non stop hebben verkracht. Moeder van twee kleine kinderen die nu niet meer normaal kan functioneren en in een rolstoel zit.

De vrouw was als willekeurig gebruiksvoorwerp door één van de mannen opgepikt en naar het asielzoekersverblijf gebracht waar ze zaten. Tijdens de non stop verkrachtingen werd er door de aanwezige mannen luidkeels gejuicht en geapplaudisseerd onder het slaken van kreten als “hoer” en “slet”.

De openbaar aanklager noemde deze zaak de meest wrede verkrachtingsmarathon in de geschiedenis van het land.

De grootste Zweedse krant Aftonbladet toont altijd foto’s van blanke misdadigers, maar nooit van vluchtelingen of andere etnische minderheden wanneer deze misdaden hebben begaan.

In eerste instantie hadden ze het verslag van de rechtszaak van bovengenoemde verkrachting op de voorpagina gezet, maar na korte tijd verdween deze plotsklaps om vervangen te worden door een advertentie voor handtassen.

Wij zullen dan ook moeten accepteren of we willen of niet, dat het aantal verkrachtingen in ons land waarschijnlijk schrikbarend zal toenemen.

Wat gebeurt er verder zoal in de landen om ons heen:

Oostenrijkse-ouders-krijgen-advies-dochters-niet-meer-alleen-over-straat-te-laten-gaan Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen.

In Oostenrijk hetzelfde verschijnsel als al jaren voorkomt in het ultralinks politiek-correcte Zweden: blonde vrouwen beginnen hun haren zwart te verven om minder risico te lopen op de voortdurende seksuele intimidatie door moslimmannen.

De Duitse media weigeren te berichten over verkrachtingen door moslims, naar verluid omdat ze bang zijn dat de honderdduizenden migranten in het land zich mogelijk beledigd zullen voelen en de spanningen met het Duitse volk verder zullen oplopen. Zoals we vorige week schreven luidden welzijnsorganisaties in Duitsland de noodklok, omdat tal van vrouwen en zelfs kinderen in asielzoekerscentra letterlijk loslopend wild blijken te zijn voor moslim mannen, die behalve hen verkrachten hen in sommige gevallen ook prostitueren.

Eerder deze maand werd in een park in Chemnitz een 7 jarig Duits meisje verkracht door een moslim migrant. Ook hier werd door de media nauwelijks aandacht aan besteed. Dat was ongetwijfeld totaal anders geweest als het meisje zelf migrant was geweest en de dader een blanke Duitser.

Duitse scholen in de buurt van asielzoekerscentra kregen enkele maanden geleden al de waarschuwing om meisjes niet langer met rokjes naar school te laten komen, omdat ze de moslim migranten dan mogelijk zouden ‘uitlokken’ tot ‘aanrandingen’.

Ook in Engeland speelt dit probleem al jaren en wordt er door de mainstream-media niet of nauwelijks aandacht aan besteed:

Inmiddels is er in Groot-Brittannië weer een nieuwe golf verkrachtingen gaande door moslims. Deze vinden plaats door islamitische taxichauffeurs. En de slachtoffers zijn wederom blanke vrouwen en meisjes. Het achterliggende patroon hierin wordt, voor zover ik het heb kunnen overzien, weer niet opgemerkt door de main stream media. Een BBC-presentatrice die wilde dat haar veertienjarige dochter niet door een moslim taxichauffeur zou worden vervoerd, en dit kenbaar maakte aan de taxicentrale, werd echter wel wegens racisme ontslagen.

Dan lees je dit:

De vraag is natuurlijk: Als vrouwen en meisjes in Noorwegen en Zweden massaal door moslims worden verkracht, en ook in GB, hoe zit dat dan in Nederland? Het probleem is dat de etnische factor bij verkrachtingen hier niet wordt bijgehouden. We vinden dat niet netjes.

De praktijk laat zien wat er gebeurt en waarom. De vraag is of wij erbij gaan staan kijken en niets doen of dat we eindelijk eens wakker worden en inzien dat ondanks “alle goede wil” er ongewild nogal wat problemen onze kant op komen waarvoor we wel een oplossing voor moeten zien te vinden.

Link

  • stilgehouden, totdat de locale media een artikel publiceerde over het misdrijf. Volgens een hoofdartikel in de Westfalen-Blatt weigert de politie misdaden vrij te geven waar vluchtelingen en migranten bij betrokken zijn, omdat ze geen aanleiding willen geven voor kritiek op massamigratie.
  • Een islamitisch meisje van 13 jaar is verkracht door een mede-asielzoeker in het vluchtelinverblijf in Detmold, een stad gelegen in het midden-westen van Duitsland. Het meisje en haar moeder zijn naar verluidt juist gevlucht uit hun thuisland om een cultuur van seksueel misbruik te ontvluchten.
  • Ongeveer 80% van de vluchtelingen/migranten die in Münich verblijven bestaat uit mannen… Voor sex met de vrouwelijke asielzoekers betalen zij tien euro. — Beierse Omroep (Bayerischer Rundfunk).
  • In het Beierse dorp Menring, waar op 11 september een 16-jarig meisje verkracht is, heeft de politie een oproep gedaan om de ouders te waarschuwen dat ze hun kinderen niet naar buiten moeten laten zonder begeleiding. In het Beierse dorp Pocking heeft de directie van het Wilhelm Diess Gymnasium de ouders tevens gewaarschuwd dat ze hun dochters niet te bloot moeten laten kleden, om “misverstanden” te voorkomen.
  • “Wanneer islamitische tienerjongens openlucht zwembaden bezoeken zijn ze overdonderd door de meisjes in bikini. Deze jongens komen uit een cultuur waarbij een vrouw die te bloot gekleed is de wenkbrauwen doet fronzen. Ze zullen deze meisjes in bikini volgen en ze hiermee lastigvallen, zonder dat ze het doorhebben. Uiteraard roept dit angst op. — Een Beierse politicus, geciteerd inDie Welt.
  • Door een politie-inval op het vluchtelingenverblijf in Münich is het uitgekomen dat de bewakers, die waren ingehuurd om de veiligheid in het verblijf te bevorderen, meededen aan de handel van drugs en wapens, en hun ogen sloten voor prostitutie.
  • Ondertussen begint de verkrachting van Duitse vrouwen door asielzoekers alledaags te worden.

Een steeds groter aantal vrouwen en jonge meisjes, die in een Duits vluchtelingenverblijf verblijven, worden verkracht, aangerand en zelfs gedwongen tot prostitutie door mannelijke asielzoekers. Dit wordt bevestigd door Duitse maatschappelijke werkers, die informatie uit de eerste hand hebben over de situatie.

Veel verkrachtingen vinden plaats in verblijven met zowel mannen als vrouwen, dit komt door een tekort aan ruimte. Duitse autoriteiten dwingen duizenden mannelijke en vrouwelijke migranten om dezelfde slaap- en toiletruimte te delen.

De omstandigheden voor meisjes en vrouwen zijn in sommige verblijven zo gevaarlijk dat ze worden omschreven als “vrouwen in het wild” die moeten vechten tegen de mannelijke islamitische roofdieren. Echter blijven velen vrouwen stil uit angst voor eerwraak, zeggen maatschappelijke werkers.

Tegelijkertijd wordt een steeds groter aantal Duitse vrouwen in steden en dorpen door het land heen verkracht door asielzoekers uit Afrika, Azië en het Midden-Oosten. Veel van deze misdaden worden door de Duitse autoriteiten en nationale media in de doofpot gestopt, waarschijnlijk om de toename van anti-migratie gevoelens tegen te gaan.

Een coalitie van vier maatschappelijke organisaties en vrouwenrechten-groepen schreef op 18 augustus een brief van maar liefst twee pagina’s lang naar de leiders van de politieke partijen in het regionale parlement van Hessen, een staat in het midden-westen van Duitsland. Hierin waarschuwden zij hen over de steeds slechter wordende situatie van vrouwen en kinderen in vluchtelingenverblijven. In de brief stond:

“De toenemende toestroom van vluchtelingen heeft de situatie van meisjes en vrouwen in het opvangcentrum in Giessen (HEAE) en zijn dochterondernemingen bemoeilijkt.

“Het uitvoeren van het onderhoud van de huisvesting in grote tenten, het gebrek aan gescheiden mannelijke- en vrouwelijke facilitaire voorzieningen, panden die niet op slot kunnen, het gebrek aan een veilige opvang voor meisjes en vrouwen — om maar een paar facilitaire factoren te noemen — zorgt ervoor dat de kwetsbaarheid van vrouwen toeneemt binnen de HEAE. Dit verschijnsel is in het voordeel van de mannen die vrouwen als minderwaardig beschouwen en ze behandelen als “prooien in het wild”.

“De consequenties zijn een groot aantal verkrachtingen en aanrandingen. We ontvangen ook een stijgend aantal meldingen van gedwongen prostitutie. Het moet benadrukt worden: dit zijn geen unieke gevallen.
|
“Vrouwen hebben gemeld dat zij, net als kinderen, zijn verkracht of onderworpen zijn aan aanranding. Als gevolg hiervan slapen veel vrouwen in hun dagelijkse kleding. Er zijn dagelijks meldingen van vrouwen dat zij ’s nachts niet naar het toilet gaan wegens het gevaar verkracht- of beroofd te worden onderweg. Zelfs overdag is lopen door het kamp voor veel vrouwen een gevaar.

“Veel vrouwen zijn — naast het vluchten voor oorlogen of burgeroorlogen — ook op de vlucht voor sekse-gerelateerde redenen, bijvoorbeeld de dreiging dat ze worden uitgehuwelijkt of besneden. Dit zijn vrouwen die een extra risico hebben op gevaar, vooral als ze alleen op de vlucht zijn of alleen met hun kinderen. Zelfs als ze vergezeld worden door een mannelijk familielid of kennis geeft dit niet altijd zekerheid op bescherming tegen mishandeling omdat dit kan leiden tot bepaalde afhankelijkheid en seksuele uitbuiting.

“De meeste vrouwelijke vluchtelingen hebben verschillende traumatische gebeurtenissen moeten doorstaan in hun land van herkomst of tijdens hun vlucht. Ze zijn slachtoffers van, soms zelfs voor periodes van jarenlange, mishandeling, kidnapping, marteling, verkrachting en uitbuiting.

“Het gevoel hier veilig aangekomen te zijn en rond te kunnen lopen zonder angst, is voor veel vrouwen een droom die uitkomt… Daarom vragen wij u om onze vraag naar onmiddellijke inzet van beschermde opvang (gesloten appartementen of huizen) voor vrouwen en kinderen die alleen reizen te honoreren.

“Deze voorzieningen moeten zodanig uitgerust zijn dat mannen geen toegang hebben tot de verblijfplaats van de vrouwen, met uitzondering van hulpverleners en beveiliging. Daarnaast moeten slaapkamers, woonkamers, keukens en toiletten met elkaar verbonden zijn zodat ze een zelfstandige eenheid vormen, en hiermee alleen bereikbaar zijn via een gesloten en bewaakte ingang naar het huis of appartement. “

Nadat verschillende blogs (hier, hier en hier) de brief hebben uitgelicht, heeft deLandesFrauenRat (LFR) Hessen, een vrouwelijke belangengroep die het politiek incorrecte document als eerst heeft geüpload op hun website, het op 14 september abrupt gewist, zonder een verklaring te geven.

Het verkrachtings- en aanrandingsprobleem in Duitse vluchtelingenopvangen is een landelijk probleem.

In Beieren zijn de vrouwen die verblijven in een vluchtelingenopvang in Bayernkaserne, een voormalig militaire basis in Munich, dagelijks slachtoffer van verkrachting en gedwongen prostitutie, naar zeggen van groepen voor vrouwenrechten. Hoewel de voorziening gescheiden slaapkamers bevat voor vrouwen, kunnen de deuren niet op slot en wordt de toegang tot de sanitaire voorzieningen beheerd door mannen.

Ongeveer 80% van de vluchtelingen/migranten die schuilen in Münich bestaat volgens de Beierse Omroep (Bayerischer Rundfunk) uit mannen, die bekend heeft gemaakt dat het hebben van seks met vrouwelijke asielzoekers tien euro kost. Een maatschappelijk werker beschreef de opvang als volgt: “We zijn Münich’s grootste bordeel”.

De politie blijft volhouden dat ze geen bewijs hebben dat er verkrachtingen zouden plaatsvinden, ondanks dat door een politie-inval uitkwam dat de beveiligers die waren ingehuurd ter bevordering van de veiligheid meehielpen aan de handel in drugs en wapens, en hun ogen sloten voor prostitutie.

Op 28 augustus is een 22-jarige asielzoeker uit Eritrea veroordeeld tot één jaar en acht maanden cel wegens poging tot het verkrachten van een 30-jarige Irakees-Koerdische vrouw in een vluchtelingenopvang in het Beierse dorp Höchstädt. Het gereduceerde vonnis kwam door de inspanningen van de advocaat die de rechter heeft overtuigd door uit te leggen hoe hopeloos de situatie van de verdachte zou zijn: “Al meer dan een jaar zit hij maar een beetje, denkend over niets.”

Op 26 augustus heeft een 34-jarige asielzoeker een poging gedaan tot het verkrachten van een 34-jarige vrouw in de wasruimte van een vluchtelingenopvang in Stralsund, een stad vlakbij de Baltische zee.

Op 6 augustus meldde de politie over de verkrachting van een 13-jarig moslimmeisje door een andere asielzoeker in een vluchtelingenopvang in Detmold, een stad in het midden-westen van Duitsland. Het meisje en haar moeder zijn naar verluidt gevlucht uit hun thuisland om te ontsnappen van een cultuur van seksueel misbruik; wat blijkt, de man die het meisje heeft verkracht is afkomstig uit hetzelfde land.

Hoewel de verkrachting plaatsvond in juni heeft de politie het incident voor bijna drie maanden stilgehouden, totdat de lokale media een artikel publiceerde over het misdrijf. Volgens een hoofdartikel in de Westfalen-Blatt weigert de politie misdaden vrij te geven waar vluchtelingen en migranten bij betrokken zijn, omdat ze geen aanleiding willen geven voor de kritiek op massamigratie.

Hoofd van de politie, Bernd Flake, weerlegt dit door te zeggen dat de veiligheid van het slachtoffer de reden is van de stilte omtrent het onderwerp. “We zullen deze maatregel [het niet publiekelijk bekendmaken] voortzetten, wanneer misdaden plaatsvinden in een vluchtelingenopvang”, zei hij.

In het weekend van 12-14 juni is een 15-jarig meisje in een vluchtelingenopvang gevestigd in Habenhausen, een wijk in het noorden van Brehmen, herhaaldelijk verkracht door twee andere asielzoekers. De opvang wordt beschreven als “een horrorhuis” wegens herhaaldelijk geweld gepleegd door rivaliserende bendes bestaand uit Afrikaanse- en Kosovaanse jongeren. Terwijl er maar een capaciteit is van 180 (met een cafetaria met 53 zitplaatsen), verblijven er momenteel 247 asielzoekers in het verblijf.

Ondertussen begint de verkrachting van Duitse vrouwen door asielzoekers alledaags te worden. Hierbij een aantal geselecteerde voorvallen, alleen al uit 2015:

Op 11 september, is er een 16-jarig meisje verkracht door een niet-geïdentificeerde “gebrekkig Duits-sprekende man met een donkere huid” vlakbij een vluchtelingenopvang in het Beierse dorp Mering. Het meisje werd onderweg naar huis vanaf het treinstation aangevallen.

Op 13 augustus heeft de politie twee Irakese asielzoekers (19 en 23) gearresteerd voor het verkrachten van een 18-jarige Duitse vrouw achter een schoolplein in Hamm, een stad in Noordijn-Westfalen.

Op 26 juli is er een 14-jarig jongetje aangerand in het toilet van een regionale trein in Heilbronn, een stad in het zuid-westen van Duitsland. De politie is opzoek naar een “getinte man” ongeveer tussen de 30-40 jaar oud met een “Arabisch uiterlijk”.

Tevens op 26 juli is een 20-jarige vrouw verkracht door een 21-jarige Tunesische asielzoeker in de Domwaldsiedlungwijk in Karlsruhe. De politie heeft de misdaad stilgehouden tot augustus, toen een plaatselijke krant het verhaal publiceerde.

Op 9 juni zijn twee Somalische asielzoekers (18 en 20) veroordeeld tot 7,5 jaar cel voor het verkrachten van een 21-jarige Duitse vrouw in Bad Kreuznach, een dorp in Rijnland-Palts op 13 december 2014.

Op 5 juni is een 30-jarige Somalische asielzoeker genaamd “Ali S” veroordeeld tot vier jaar en negen maanden cel voor poging tot verkrachting van een 20-jarige vrouw in Munich. Ali heeft al eerder zeven jaar uitgezeten voor verkrachting en was pas vijf maanden vrij tot hij opnieuw toesloeg. Voor een poging tot de bescherming van de identiteit van Ali S, duidde een Munichse krant hem aan onder een politiek correctere naam, namelijk: “Joseph T”.

Op 22 mei is een 30-jarige Marokkaanse man veroordeeld tot vier jaar en negen maanden cel voor een poging tot het verkrachten van een 55-jarige vrouw in Dresden.

Op 20 mei is een 25-jarige asielzoeker uit Senegal gearresteerd nadat hij probeerde een 21-jarige Duitse vrouw te verkrachten op de Stachus, een groot plein in het Centrum van Munich.

Op 16 april is een 21-jarige asielzoeker uit Irak veroordeeld tot drie jaar en 10 maanden cel voor het verkrachten van een 17-jarig meisje op een festival in het Beierse dorp Straubing in augustus 2014. Op 7 april is een 29-jarige asielzoeker gearresteerd voor een poging tot het verkrachten van een 14-jarig meisje in het dorp Alzenau.

Op 17 maart zijn twee Afgaanse asielzoekers (19 en 20) veroordeeld tot vijf jaar cel voor het “weerzinwekkend” verkrachten van een 21-jarige Duitse vrouw in Kirchheim, een dorp vlakbij Stuttgart, op 17 augustus 2014. .

Op 11 februari is een 28-jarige asielzoeker uit Eritrea veroordeeld tot vier jaar cel voor het verkrachten van een 25-jarige Duitse vrouw in Stralsund, bij de Baltische zee, in oktober 2014.

Op 1 februari is er een 27-jarige asielzoeker gearresteerd nadat hij een poging deed tot het verkrachten van een vrouw in het Beierse dorp Reisbach.

Op 16 januari heeft een 24-jarige Marokkaanse immigrant een 29-jarige vrouw verkracht in Dresden.

Er blijven tientallen andere zaken — in welke de politie specifiek op zoek is naar buitenlandse daders (De Duitse politie benoemt ze vaak als südlander of “zuiderlingen”) — onopgelost. Hierbij een onvolledige lijst, alleen al uit augustus 2015:

Op 23 augustus heeft een “donkere” man een poging gedaan tot het verkrachten van een 35-jarige vrouw in Dortmund. Op 17 augustus probeerden drie mannelijke “zuiderlingen” een 42-jarige vrouw te verkrachten in Ansbach. Op 16 augustus heeft een mannelijke “zuiderling” een vrouw verkracht in Hanau.

Op 12 augustus heeft een mannelijke “zuiderling” geprobeerd een 17-jarig meisje teverkrachten in Hannover. Op dezelfde dag heeft een mannelijke “zuiderling” zijn intieme delenblootgesteld aan een 31-jarige vrouw in Kassel. Volgens de politie heeft een soortgelijk incident plaatsgevonden in dezelfde buurt op 11 augustus.

Op 10 augustus probeerden vijf mannen met een “Turkse afkomst” een meisje te verkrachten in Mönchengladbach. Op dezelfde dag is een 15-jarig meisje verkracht door een mannelijke “zuiderling” in Rinteln. Op 8 augustus probeerde een mannelijke “zuiderling” in Siegen een 20-jarige vrouw te verkrachten.

Op 3 augustus heeft een “Noord-Afrikaanse” op klaarlichte dag een 7-jarig meisje verkracht in een park in Chemnitz, een stad gelegen in Oost-Duitsland. Op 1 augustus deed een mannelijke “zuiderling” een poging tot het verkrachten van een 27-jarige vrouw in Stuttgart.

Ondertussen worden ouders gewaarschuwd om op hun dochters te letten. De politie in het Beierse dorp Mering, waar een 16-jarig meisje is verkracht op 11 september, heeft een oproepgedaan om ouders te waarschuwen dat ze hun kinderen niet naar buiten moeten laten zonder begeleiding. Tevens adviseren zij vrouwen om niet alleen te lopen van-en-naar het treinstation vanwege de nabij gelegen vluchtelingenopvang.

In het Beierse dorp Pocking heeft de directie van het Wilhelm Diess Gymnasium tevens de ouders gewaarschuwd dat ze hun dochters niet te bloot moeten laten kleden, om “misverstanden” te voorkomen met de 200 islamitische vluchtelingen die een onderkomen hebben in de naast de school gelegen noodopvang. In de brief stond:

“De Syrische burgers zijn voornamelijk moslim en spreken Arabisch. De vluchtelingen dragen hun eigen cultuur bij zich. Omdat onze school zich direct naast hun opvang bevindt, is een bescheiden manier van kleden wel zo gepast om misverstanden te voorkomen. Onthullende truitjes of blousjes, korte broekjes of minirokjes zouden kunnen leiden tot dit soort misverstanden.”

A locale politicus geciteerd door de Die Welt krant zei:

“Wanneer islamitische tienerjongens openlucht zwembaden bezoeken zijn ze overdonderd door de meisjes in bikini. Deze jongens komen uit een cultuur waarbij een vrouw die te bloot gekleed is de wenkbrauwen doet fronzen. Ze zullen deze meisjes in bikini volgen en ze hiermee lastigvallen, zonder dat ze het doorhebben. Uiteraard roept dit angst op.

De toename van seksuele misdaden in Duitsland wordt gevoed doordat in de mix van vluchtelingen/migranten die het land binnenstromen een meerderheid bestaat uit islamitische mannen.

Waar zijn de vrouwen?
Van de 411,567 vluchtelingen/migranten die via de zee de EU in zijn gekomen bestaat 72% uit mannen. Hierboven ziet u een paar honderd van de migranten die arriveerden in Munich op 12 september 2015.

In augustus arriveerde een recordaantal asielzoekers van 104,460 in Duitsland. Hiermee brachten ze het cumulatieve aantal van de eerste acht maanden van 2015 op 413,535. Duitsland verwacht een totaal aantal van 800,000 vluchtelingen en migranten dit jaar, een viervoudige toename van 2014.

Zeker 80% van de vluchtelingen/migranten is moslim, volgens een recente schatting door de Centrale Raad van Moslims in Duitsland (Zentralrat der Muslime in Deutschland, ZMD), een islamitische overkoepelende groep gevestigd in Cologne.

Tussen de asielzoekers zijn de mannen in overmaat. Van de 411,567 vluchtelingen/migranten die de Europese Unie binnen zijn gekomen via de zee tot nu toe, is 72% mannelijk, 13% is vrouwelijk en 15% bestaat uit kinderen, aldus berekeningen van de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de Verenigde Naties. Informatie over het geslacht van degenen die arriveren via land is vooralsnog niet beschikbaar.

Van de asielzoekers die aan zijn gekomen in Duitsland in 2014, was 71.5%, van een leeftijd tussen 16 en 18 jaar, mannelijk; hetzelfde geldt voor de leeftijdscategorie van 25-30, volgens de Duitse migratiestatistieken. De data van 2015 is nog niet beschikbaar.

LINK

Vrouw hoorde hoe ‘vluchtelingen’ haar verkrachting beraamden

tvDoor Joost Niemöller

De woede over de ‘vluchtelingen’ in Nederland wordt steeds groter. In Oudenbosch is er een opmerkelijk initiatief. Mensen willen daar het plaatselijke voetbalveld kopen, zodat het niet omgetoverd gaat worden in een AZC.

Het enorme tentenkamp in Nijmegen kan ondertussen niet snel genoeg af zijn. De gemeenten zijn door al hun bestaande opties heen.

De berichten uit Kroatië maken duidelijk dat we hier  nog maar aan het begin staan van vele tienduizenden meer. En het gaat ons dus heel veel kosten.  In Duitsland worden Duitse huurders kennelijk uit hun woningen gezet om plaats te maken voor de ‘vluchtelingen’

Maar goedwillende Nederlanders blijven spullen aanslepen. Hebben die enig idee voor wie ze dat doen? Met andere woorden: wie zijn deze ‘vluchtelingen’?  De berichten over deverkrachtingen, aanrandingen en kindermisbruik stemmen niet gerust. Ook niet dit bericht waarin wordt verhaald dat ‘vluchtelingen’ in Duitsland over alleenstaande vrouwen heen pissen. Volgens sommige media is er in Duitsland al sprake van eenverkrachtingsepidemie.

Van het onderstaande filmpje, zo te zien van de Hongaarse tv,  met een vrouw die per ongeluk verzeild raakte in een trein met ‘vluchtelingen’ in Hongarije, word je ook niet gerustgesteld.  De vrouw is Oekraïens en verbleef in het Midden Oosten. Ze kent de cultuur, en ze kent ook Arabisch. Ze hoorde hoe mannen met elkaar bespraken om haar te verkrachten, aangezien ze er niet islamitisch uitzag, en ook ging het erover wie ze konden beroven. Gelukkig voor haar kwam het niet zo ver. Ze wist zich op tijd uit de trein te wurmen.

LINK

Pauw over bootvluchtelingen. Het was om te kotsen.

pauwDoor Joost Niemöller

Gisteren in Pauw was een groep vlotte, knappe mensen uitgenodigd voor een schoolreisje naar Sicilië om ‘met eigen ogen’ te aanschouwen hoe het daar was met die bootvluchtelingen. Thierry Baudet was daar als enige met eigen ogen. Hij sprak kritisch met Afrikaanse asieleisers, om erachter te komen dat ze er alleen maar over zeurden dat er nog geen schooltje voor ze geopend was. Van enig eigen initiatief was geen sprake. Ze hadden hun ding gedaan. Op die boot stappen. Deze goed doorvoede, gezonde jonge mannen, die hadden kunnen helpen aan de opbouw van hun eigen land, hadden in alles de verwende pasja houding die ze voor de rest van hun leven in Europa aan zouden houden. Hangen, niks doen, beetje onbeschofte dingen roepen naar langslopende meisjes, beetje in drugs handelen, beetje verkrachten. Thierry Baudet was ook de enige die zich afvroeg wat het nu eigenlijk betekende, die gestrande scheepjes, die een ‘scheepskerkhof’ werden genoemd. Wat je er echt zag, in plaats van wat je je kon voorstellen bij een paar schoenen of een reddingsvestje.

De anderen waren alleen maar bezig met de vraag of hun haar wel goed zat. De meisjes lonkend naar Pauw, de jongens met hun keurig getrimde baardjes, bozig omdat ze voor hun gevoel waarschijnlijk te weinig in beeld kwamen. Jinek met opmerkingen als: “Je ziet een soort matheid in hun ogen. En ik vond dat heel zwaar.” Het ging dus alleen maar over haarzelf.

Ze hadden geen enkele kritische vraag gesteld, ze hadden nog niet eens het begin van een gedachte over wat daar nu mis was, en hoe het veranderd moest worden. Het interesseerde ze domweg niet. Ze waren er om te laten zien dat ze deugden, dat ze empathie hadden, dat het allemaal verschrikkelijk was. Dat hun haar goed zat. Een presentatrice die zichzelf journaliste noemde. Een ex-Kamerlid dat beweerde dat ‘slimme economen’ hadden gezegd dat het allemaal wel zou meevallen met die migratie. Een journalist van het jaar die kennelijk met helemaal geen enkele belangwekkende herinnering was terug gekomen. Het was om te kotsen.

Natuurlijk ging het bij Pauw niet om de feiten over de immigratie. Laten we dan toch maar enkele feiten geven over deze illegale immigratie en de gevolgen ervan:

  1. In het land dat de meeste ‘asielzoekers’ per inwoners opneemt, Zweden, zien we na veertig jaar immigratie de duidelijke resultaten: Het aantal gewelddadige misdaden is met driehonderd procent gestegen, het aantal verkrachtingen zelfs met 1472 procent! Zweden is nu nummer 2 op de wereldwijde ranglijst verkrachtingen. Alleen nog vooraf gegaan door het Zuid-Afrikaanse Lesotho.

De verkrachters zijn voor een zeer belangrijk deel immigranten. En dit percentage neemt alleen maar toe:

  • 1960-1970s – 1.2 to 2.6 keer vaker dan Zweden
  • 1980s – 2.1 to 4.7 keer vaker dan Zweden
  • 1990s – 2.1 to 8.1 keer vaker dan Zweden
  • 2000s – 2.1 to 19.5 keer vaker dan Zweden

Nu kan worden tegen geworpen dat in de wetgeving van het door feministen bestuurde Zweden iets al snel als ‘verkrachting’ wordt aangevoerd. Maar de Zweedse wetgeving verschilt niet zoveel van de Deense. Denemarken kent slechts 7,3 verkrachtingen per 100.000 inwoners, Zweden maar liefst 53,2 per 100.000.

De gemiddelde Zweed zal zich hier nauwelijks van bewust zijn. Ook bij groepsverkrachtingen worden in de Zweedse media steevast gemeld dat de daders ‘Zweden’ waren, ook als bijvoorbeeld later werd aangetoond dat het om Somaliërs ging.

Dit is dus ons voorland wat de beroemde zeehondjesknuffelaarsters in Pauw er niet bij vertelden.

 

  1. Welke landen kregen de meeste asielzoekers? Duitsland staat aan de absolute top in 2014. Nederland zit in de top 10. Dit zijn absolute getallen.  Kijken we naar het aantal asielzoekers per inwoner, dan staat Nederland in de top 13 van in totaal 31 Europese landen. De Oosteuropese landen en Spanje en Portugal nemen bijna niets op. (Dat laatste argument is belangrijk want er zal zeker geroepen dat de Zuid-Europese landen alles moeten opvangen. Dat gaat wel op voor Malta, Cyprus en Bulgarije, maar Griekenland, Italië en Frankrijk nemen per inwoner allemaal minder asielzoekers op dan Nederland.

De gewenste quota verdeling door de EU (recent bekend gemaakt) wijkt daar op veel punten vanaf. Hoe gaan ze dat voor elkaar krijgen? Veel landen hebben nu al gezegd zich daar niet aan te gaan houden. Het plan is dus al bij voorbaat mislukt. Ook Frankrijk liet weten niet mee te doen aan het quotumplan van de EU.

  1. Nederland is een van de meest dichtstbevolkte landen ter wereld. Weliswaar gaan er veel landen voor, maar in de praktijk zijn dat bijna alleen eilandstaatjes en stadsstaatjes. In Europa moet Nederland alleen enkele ministaatjes laten voorgaan als Vaticaanstad, of eilanden als Jersey en het eilandstaatje Malta.
  1. Bijna alle immigratie uit niet-Westerse landen in Nederland is momenteel gezinsmigratie. Dat levert dus niks op, kost alleen maar, en zorgt ervoor dat deze mensen blijven.
  1. De Volkskrant bracht vorige week op het omslag dat de helft van alle Somaliërs in de bijstand leeft. In werkelijkheid hebben alleen de Iraniërs zo vaak werk. Bij de Somaliërs heeft slechts een op de vijf werk: (Bron CBS 2014, blz. 55)
  1. Het belangrijkste economische argument is dat van de herverdeling. De arme autochtonen worden armer. Dit werd onlangs bevestigd door de Bank of Engeland:

He noted that one respected study, by Dustmann, Frattini and Preston, found that each 1% increase in the share of migrants in the working age population leads to a 0.6% decline in the wages of the 5% lowest paid workers.

Dit argument is al oud en nooit weersproken. Je vindt het bijvoorbeeld terug in het rapport over de economische effecten van het CPB:

Het nadeel is voor de werkers, het voordeel is voor de kapitaal eigenaars. Het zou dus een typisch argument voor links moeten zijn, dat herverdeling van inkomen voorstaat, om tegen immigratie te zijn. Het CPB kwam tot de conclusie dat bij de immigratie van laag opgeleiden de autochtone laag opgeleiden er met 0.6 % in loon op zullen achteruitgaan.

Het CPB rapport is al van 2003. Maar er is in Nederland daarna nooit meer een dergelijk macro economisch rapport van het CPB verschenen. De regering weigerde in 2010 om naar aanleiding van vragen van de PVV antwoorden te geven op de vraag wat massaimmigratie ons kost. Er kwam dus geen vervolgonderzoek.

  1. Waar komen de bootvluchtelingen vandaan? Een groot deel komt uit West en Oost Afrika. Gebieden waar vaak geen oorlog is. Er is geen enkele reden om ze op te nemen in een peperdure asielprocedure. Ze kunnen per kerende boot terug.

LINK

Verkrachtingen en prostitutie in asielzoekerscentrum

17 september 2015 om 17:19 door E. van Doorn

Verkrachtingen en prostitutie in asielzoekerscentrum

Vluchtelingen in de nieuw ingerichte hal in de IJsselhallen / Bron: ANP

Wantoestanden in het grootste opvangcentrum voor vluchtelingen in Duitsland. In de HEAE in Giessen dat zo’n zesduizend mensen huisvest, zijn vrouwen en meisjes niet veilig. Ze worden verkracht door mede-asielzoekers. Ook is er sprake van dwangprostitutie. Dat blijkt uit een brandbrief van vier welzijnsorganisaties aan Duitse politici, zo schrijft AD.

Zij wijzen op ‘talrijke’ gevallen van verkrachting en aanranding. Vooral alleenreizenden vrouwen zouden gezien worden als ‘loslopend wild’. Vrouwelijke asielzoekers zijn ’s nachts bang om de toiletten te bezoeken uit angst te worden aangerand, zo schrijven de organisaties. De brief lekte uit en circuleert nu op Duitse neo-naziwebsites.

Lees ook: Controle op vreemdelingen bij grens Babberich

DICHT OP ELKAAR

Volgens psychiater Klaus-Dieter Grothe, die met vluchtelingen werkt en bekend is met het opvangkamp is de situatie in de ‘Hessische Erstaufnahmeeinrichtung für Flüchtelinge’ (HEAE) geen uitzondering. “Dit komt overal voor waar vrouwen en mannen, die elkaar niet kennen, dicht op elkaar zitten.”

Duitsland kan dit jaar rekenen op een toestroom van ongeveer een miljoen asielzoekers. De autoriteiten erkennen het probleem, maar noemen het wel incidenten. De HEAE vangt al decennia lang gevluchte burgers op. Ooit was het een opvangcentrum voor vluchtelingen uit de DDR.

Lees ook: Volgende week extra eurotop over vluchtelingencrisis

OPVANGPLEKKEN IN NEDERLAND

In Nederland worden veel opvangplekken ingericht om de grote toestroom van vluchtelingen op te kunnen vangen. In Nijmegen wordt een tentenkamp ingericht voor zo’n 3.000 vluchtelingen. “Daar zullen dit soort excessen zich ongetwijfeld voordoen”, zo zegt psychiater Grothe.

LINK

Zweden – Paradijs voor islamitische verkrachters

In 1975 besloot het toenmalige Zweedse parlement unaniem om het homogene Zweden in een multicultureel land te veranderen. Veertig jaar later blijkt de dramatische gevolgen van dit experiment: geweldscriminaliteit is met meer dan 300 procent gestegen. De toename is nog groter bij verkrachtingen. Die is gestegen met 700 procent en brengt Zweden op de tweede plaats in de globale verkrachtingslijst.

932

Volgens een studie uit 2010 staat Zweden met 53,2 verkrachtingen per 100.000 inwoners onder het kleine Lesotho in Zuid-Afrika met 91,6  verkrachtingen per 100.000 inwoners.

Volgens cijfers van Brottsförebyggande rådet – Brå (Criminaliteitspreventie-raad – Brå) antwoordde 29.000 vrouwen in 2011 dat ze in dat jaar verkracht zijn (wat blijkt aan te geven dat minder dan 25 procent van de verkrachtingen bij de politie gemeld wordt).

Maar in plaats iets te doen aan deze gewelddadige verkrachting-problemen doen Zweedse politici, overheden, en media hun best deze feiten weg te redeneren. Hier zijn enkele van hun verklaringen:

  • Zweedse burgers zijn meer dan vroeger geneigd misdaad bij de politie aan te melden.
  • De wet is zodanig veranderd dat er meer seksuele misdrijven aangemerkt worden als verkrachting.
  • Zweedse mannen kunnen niet omgaan met de toegenomen gendergelijkheid en reageren daarom met geweld tegen vrouwen (misschien wel de meest fantasierijke uitvlucht).

Een lang gekoesterde feministische mythe is dat de meest gevaarlijke plek voor een vrouw haar eigen huis is, omdat de meeste verkrachtingen worden gepleegd door iemand die ze kent. Dit argument werd ontkracht door een rapport van Brottsförebyggande rådet – Brå.

“In 58 procent van de gevallen is de dader onbekend bij het slachtoffer, in 29 procent van de gevallen is de dader een bekende, en in 13 procent van de gevallen is de dader een verwant persoon. … Het komt vaker voor dat het incident zich heeft voorgedaan in een openbare plaats (41 procent) dan in een behuizing (30 procent).”

Brå schrijft in zijn rapport dat er geen “groot verschil is in kwetsbaarheid voor seksueel wangedrag tussen vrouwen van Zweedse of buitenlandse achtergrond”, terwijl ze verder geen informatie geven over de Zweedse of buitenlandse achtergrond van de dader.

In 1975, het jaar waarin politici besloten dat Zweden multicultureel moest worden, bestond de Zweedse bevolking uit 8.208.442 inwoners. In 2014 zijn we tot 9.743.087 Zweden gegroeid – een stijging van 18,7 procent. De toename bestaat geheel uit immigratie aangezien Zweedse vrouwen gemiddeld 1,92 kinderen baren, terwijl allochtone vrouwen 2,24 kinderen baren. En men moet in gedachten houden dat de tweede generatie allochtone vrouwen in de Zweedse statistieken worden geteld als autochtonen.

De Zweedse bevolkingsgroei is uniek. Nog nooit eerder is de bevolking in zo’n snel tempo gegroeid en Zweden is nu het land in Europa waar de bevolking het snelst groeit.

De laatste 15 jaar bestaat de immigratie voornamelijk uit vluchtelingen van islamitisch landen zoals Irak, Syrië en Somalië. Kan deze massa-immigratie een verklaring zijn voor de Zweedse verkrachting-explosie? Deze vraag is moeilijk met zekerheid te beantwoorden, aangezien de Zweedse wetgeving het verbiedt oorsprong en/of religieuze overtuiging van misdadigers in misdaadstatistieken te vermelden. Maar het is een bekend feit dat mensen uit het Midden-Oosten over het algemeen een heel ander beeld van vrouwen en seks dan Scandinaviërs hebben. En hoewel het Zweedse etablissement zijn best doet het volk proberen te overtuigen dat iedereen die een voet op Zweedse bodem zet transformeert en gelijk wordt als de mensen die hier al tientallen generaties wonen, suggereren de feiten iets heel anders.

Het laatste statistische onderzoek tussen de samenhang van immigratie en criminaliteit in Zweden vond plaats in 2005, de uitkomst wordt in de gevestigde media nog steeds verzwegen. En het zijn niet alleen de feiten wat men van allochtone criminaliteit negeert, men gaat ook nog is hard ten aanval tegen diegene die het lef heeft daarover, bijvoorbeeld de sociale media, te schrijven.

De Zweden Democraat lokale politicus Michael Hess moedigde bijvoorbeeld Zweedse journalisten aan om zich vertrouwd te maken met de islamitische houding tegenover vrouwen in verband met de talrijke verkrachtingen op het Tahrirplein in Caïro tijdens de “Arabische Lente”. Hij schreef:

“Wanneer gaan jullie journalisten beseffen dat het diep in de islamitische cultuur ligt om vrouwen die zich niet aan de leer van de islam houden met verkrachting en mishandeling te straffen? Er is een grote correlatie tussen verkrachtingen in Zweden en het aantal immigranten uit MENA landen(Midden-Oosten en Noord-Afrika). ”

Zijn commentaar eindigt voor de rechtbank met een vervolging voor hate-crime. En in mei vorig jaar werd Michael Hess veroordeeld. Aangezien hij geen strafblad heeft veroordeelt de rechtbank hem tot een proeftijd en 80 dagen geldboetes (een geldboete proportioneel met je inkomen per dag, typisch Zweden, als je arm bent kost het je niks om misdaden te begaan, hooguit wat vrije tijd),  ondanks dat de aanklager van mening was dat deze vreselijke misdaad bestraft moest worden met vrijheidsberoving.

Michael Hess heeft zelf vele jaren in islamitische landen gewoond en is goed thuis in de leer van de islam en zijn zienswijze op vrouwen. Tijdens zijn proces legt hij bewijs op tafel dat verkrachting een legitieme straf is in de sharia wetgeving en moslims oververtegenwoordigd zijn in Zweedse verkrachtingszaken.

Maar de rechtbank is van mening dat de waarheid geen invloed heeft in deze zaak:

“De rechtbank stelt vast dat de vraag of de verklaring van Michael Hess’s waar was, of in ieder geval voor Michael Hess bleek waar te zijn, niet relevant is voor deze zaak . Michael Hess verklaring moet worden beoordeeld op het tijdstip en op de context waarin hij zijn verklaring schreef. Tijdens zijn uitspraak heeft Michael Hess niet verwezen naar gevestigd onderzoek of islamitische bronnen. Het is alleen in combinatie met zijn vervolging dat Michael Hess getracht heeft steun te vinden in onderzoekrapporten en religieuze geschriften. De rechtbank is dan ook van oordeel dat het duidelijk is dat Michael Hess uitspraak niet deel uitmaakt van een objectieve discussie. En zijn uitlating daarom is uitgesproken als minachting voor immigranten met een islamitische geloof. ”

Welke conclusies kunnen we trekken uit de beschikbare statistieken? Bijvoorbeeld dat mannen uit Noord-Afrika 23 keer zo vaak verkrachten als Zweedse mannen, en mannen uit Irak 20 keer zo vaak. Wat Michael Hess als onderdeel van zijn verdediging aan de rechtbank heeft voorgelegd, hij gebruikte de beschikbare statistieken over allochtone criminaliteit in Zweden, voordat SCB (Zweeds Centraal Bureau voor de Statistiek) met deze metingen stopte. Hij probeerde antwoord te krijgen op twee vragen:

  1. Is er een verband tussen verkrachtingsdelicten in Zweden en allochtonen?
  2. Is er een verband tussen verkrachtingsdelicten in Zweden en allochtonen met een specifieke achtergrond?

Het antwoord op beide vragen is duidelijk: Ja! Er zijn 21 onderzoekrapporten vanaf de jaren zestig tot heden en het resultaat is onomwonden. In alle rapporten zijn mannen met een buitenlandse afkomst grof oververtegenwoordigd in vergelijking met Zweedse autochtone mannen. En in de loop der jaren is het alleen maar erger geworden:

  • 1960-1970  – 1,2 tot 2,6 keer zo vaak als autochtone Zweedse mannen
  • 1980-1990  – 2,1 tot 4,7 keer zo vaak als autochtone Zweedse mannen
  • 1990-2000 – 2,1 tot 8,1  keer zo vaak als autochtone Zweedse mannen
  • 2000-2010 – 2,1 tot 19,5 keer zo vaak als autochtone Zweedse mannen

Zelfs wanneer variabelen zoals leeftijd, geslacht, klasse en woonplaats is aangepast, blijft het zeer grote verschil tussen allochtonen en de Zweedse autochtone mannen aanwezig.

Onderzoeksrapporten worden door de loop der jaren heen steeds schaarser, maar in de 18 rapporten die in de 90’er en 00’er jaren zijn opgesteld komt duidelijk naar voren dat er een sterk verband is tussen allochtonen en verkrachtingen.

Hoewel deze cijfers beschikbaar zijn voor de overheid, politici en journalisten, blijven ze erop aandringen dat deze statistieken niet de werkelijkheid weerspiegelen.

Hoe komt het dan dat buurland Denemarken slechts 7,3 verkrachtingen per 100 000 inwoners heeft in vergelijking met 53,2 voor Zweden? De  Deense wetgeving verschilt niet veel van de Zweedse, en er is geen duidelijke reden om te geloven dat Deense vrouwen minder geneigd zijn om verkrachting aan te melden dan hun Zweedse zussen.

In 2011 zijn er in Zweden bij de politie 6509 verkrachtingen aangemeld, en in Denemarken slechts 392 met ongeveer een bevolking de helft zo groot als die van Zweden.

In Zweden doet de overheid al het mogelijke om de afkomst van een verkrachter te verbergen. In Denemarken bleek uit een in 2010 door de staat officieel uitgegeven statistiekrapport dat meer dan de helft van de veroordeelde verkrachters een allochtone achtergrond had.

Sinds 2000 is er slechts één Zweedse onderzoek gedaan naar allochtonen in verband met verkrachtingsdelicten. Dat onderzoek werd in 2006 verricht door Ann Christine Hjelm op de Karlstad Universiteit.

Daaruit bleek dat 85% van de daders die sinds 2002 door het Zweedse gerechtshof waren veroordeeld voor verkrachting tot een minimum van twee jaar gevangenisstraf , in buitenland waren geboren of een tweede generatie immigrant was.

In een rapport van Brottsförebyggande rådet – Brå van 1996 wordt beschreven dat immigranten van Noord-Afrika (Algerije, Libië, Marokko, en Tunesië) 23 keer zo vaak voorkomen met verkrachtingsdelicten dan in vergelijking met Zweedse mannen. Mannen van Irak 20 keer zo vaak en mannen van Bulgarije en Roemenië 18 keer zo vaak. Mannen uit de rest van Afrika kwamen 16,5 zo vaak voor in verkrachtingsstatistieken, en Iraniërs, Peruanen, Ecuadoranen en Bolivianen 10 keer zo vaak.

Een nieuw fenomeen wat in Zweden de afgelopen decennia’s met volle kracht heeft toegeslagen zijn groepsverkrachtingen – een verschijnsel wat vrijwel onbekend is in de Zweedse criminele geschiedenis. Het aantal groepsverkrachtingen steeg schrikbarend tussen 1995 en 2006, daarna zijn er geen studies meer op uitgevoerd.

Een van de ergste gevallen deed zich voor in 2012, toen een 30-jarige vrouw werd verkracht door acht mannen in een asielaccommodatie in het kleine dorpje Mariannelund. De vrouw had vluchtig kennis met een man uit Afghanistan die al vele jaren in Zweden woonde, toen de man haar voorstelde om samen met hem een avond uit te gaan ging ze akkoord. Maar de man bracht haar in plaats van een restaurant naar een asielcentrum waar Afghaanse landgenoten van hem verbleven in afwachting van een verblijfsvergunning, en laat haar weerloos achter. Tijdens die nacht wordt ze herhaaldelijk verkracht, en wanneer haar “vriend” weer terugkomt, sluit hij het avondje stappen af door haar ook te verkrachten. Pas in de ochtend lukt het haar uit de kamer te kruipen en de politie te bellen. De officier van Justitie noemde deze gebeurtenis: “De meest afschuwelijkste verkrachtingsdelict in de Zweedse geschreven rechtsgeschiedenis”.

Zeven mannen werden veroordeeld tot een gevangenisstraf tussen 4,5 en 6,5 jaar. Gevangenisstraffen worden regelmatig met een derde deel verkort, dus het duurt niet meer lang voordat ze weer op straat staan om een nieuwe verkrachting te begaan – waarschijnlijk weer met een naïeve goedgelovige vrouw.

Bij groepsverkrachtingen zijn zowel het slachtoffer als de misdadigers jong en hebben bijna alle misdadigers een allochtone achtergrond, vooral uit islamitische landen. Verbazingwekkend is het feit dat de Zweedse rechtbank vaak sympathie vertoond voor de verkrachters. Meerdere malen zijn verdachten vrijgesproken omdat zij beweerde dat het meisje in kwestie seks wou hebben met zes, zeven, acht verschillende mannen.

Een zeer opmerkelijk geval deed zich voor in 2013 in de Stockholmse buitenwijk Tensta, waarbij een 15-jarige meisje werd opgesloten in een kamer, terwijl zes jongens met een allochtone achtergrond haar om de beurt verkrachtten. De rechtbank veroordeelde hun, maar in hoger beroep werden ze vrijgesproken, op grond dat er geen geweld was gebruikt en het meisje zich niet in “hulpeloze toestand” bevond.

Een paar weken geleden melde de Zweedse media dat er een brutale groepsverkrachting had plaatsgevonden op de Finse veerboot Amorella op de route Stockholm-Turku. Met grote koppen informeerde ze hun lezers dat de daders Zweden zijn.

  • Meerdere Zweedse mannen verdacht van groepsverkrachting op Finse veerboot (Dagens Nyheter)
  • Zes Zweedse mannen verkrachten vrouw in bootcabine (Aftonbladet)
  • Zes Zweden gearresteerd voor verkrachting op veerboot (Expressen)
  • Acht Zweden verdacht van veerbootverkrachting (TT)

Bij nadere beschouwing blijken zeven van de acht verdachten Somaliërs te zijn, en eentje uit Irak. Geen van hun heeft een Zweeds paspoort of nationaliteit. Dus zelfs als allochtoon vallen ze niet onder Zweeds medeburgerschap. Volgens een getuige was een van de misdadigers op de boot driftig op zoek naar een vrouw om seks mee te bedrijven. De politie heeft vier van hun vrijgelaten (maar zijn nog steeds verdacht), terwijl de rest (allen Somaliërs) nog steeds in voorlopige hechtenis zit.

Webradio Granskning Sverige  (Webradio Onderzoek Zweden) telefoneerde naar de redacties van Aftonbladet en Expressen met de vraag waarom ze de misdadigers als Zweedse mannen beschreven terwijl de waarheid is dat het Somaliërs zijn. Dat is irrelevant, was de mening van de journalisten. Ze voelde zich erg beledigd toen hun werd gevraagd of ze geen verantwoordelijkheid voelde om Zweedse vrouwen te waarschuwen dat het verstandig zou zijn om afstand van bepaalde mannen te houden. Een van de journalisten vroeg waarom dat zijn verantwoording  zou moeten zijn.

“Als vrouwen dit weten zouden ze waarschijnlijk deze mannen vermijden en daarmee het ondergaan van een verkrachting voorkomen”, antwoordt de reporter van Granskning Sverige.

En kreeg de hoorn op het telefoontoestel gesmeten.

 

Bron:

http://www.d-intl.com/2015/02/14/sverige-valdtaktshuvudstaden-i-vast/

LINK

Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Op dit moment wordt Europa niet alleen angst en schrik aangejaagd door radicaalislamitische terreurcellen, maar ook door een regelrechteverkrachtingsgolf door islamitische immigranten. Vooral in de Scandinavische landen exploderen de aantallen.

Verkrachtingen door moslims in heel Europa verzwegen

Het vermoedelijk meest roemloze voorbeeld van deze verkrachtingsgolf vormt daarbij de Britse stad Rotherham, waar meer dan 1.400 overwegend blanke meisjes door islamitische bendes jarenlang misbruikt, verkracht en vermoord werden. Blanke meisjes golden onder de islamitische immigranten als derderangs mensen. Het bestuur van de stad was op de hoogte van deze toestanden, maar verzweeg deze uit angst voor mogelijke beschuldigingen van racisme en de betrokkenheid van talrijke lokale politici bij dit systematische kindermisbruik.

In Zweden is de islamitische immigratie inmiddels zo ver gevorderd dat er sprake is van 55 “No-Go-Areas” in het hele land. Deze werden door de politie zelf uitgeroepen. De islamitische massa-immigratie brengt ook een ongekende mate aan verkrachtingen met zich mee. Onder de meeste jonge migranten zijn vooral blonde vrouwen begeerd. Als het tot een aangifte na een verkrachting komt, hebben de rechtbanken uit politieke correctheid meestal consideratie met de daders en niet met de slachtoffers, omdat de daders simpelweg beweren dat de vrouwen ingestemd zouden hebben met het geslachtsverkeer, zelfs als het ging om massaverkrachting.

Politici veroordeeld wegens aanbrenging

Wanneer een lokale politicus de misstanden openlijk aanspreekt, kan het zelfs gebeuren dat hij wegens aanbrenging van etnische groeperingen veroordeeld wordt. Dit is de Zweedse politicus Michael Hess van de Zweden-Democraten overkomen. Zweedse vrouwen moeten inmiddels, net zoals in de middeleeuwen, steeds vaker kuisheidsgordels dragen om mogelijke verkrachtingen te voorkomen. Ook beginnen zij hun blonde haar zwart te verven en alleen nog maar in groepen het huis uit te gaan. Onofficieel zou Zweden zelfs het hoogste verkrachtingspercentage in Europa hebben.

Niet beter zijn de toestanden in Denemarken en Noorwegen. In Denemarken worden meer dan de helft van alle verkrachtingen door migranten begaan, in Noorwegen zelfs een bijna ongelooflijke 95%. Lars Hedegaard, president van de Deense Free Press Society, werd in het jaar 2006 eveneens veroordeeld, omdat hij het grote aantal verkrachtingen in islamitische gedomineerde wijken aan de kaak had gesteld.

Feministes zwijgen over islamitische verkrachtingen

Terwijl de verkrachtingsgolven onophoudelijk over Europa gutsen – ook in Oostenrijk komt het steeds meer tot verkrachtingen en pogingen tot verkrachting door migranten –, zwijgen feministes in de hele wereld hierover. De redenen daarvoor zijn snel gevonden. Feministes kunnen hier niet ophitsen tegen het patriarchaat van de “blanke man”, zoals ze dat zo graag doen, bijvoorbeeld bij het genderdebat. Ook is alleen al het tot onderwerp van gesprek maken van migratie- en islamproblemen in de links gedomineerde (feminisme)-samenleving verboden. Feministes houden zich tegenwoordig liever bezig met gender aangepaste taal, antiracistische campagnes, geboortecontrole en het adoptierecht voor homoseksuelen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Geplaatst op 14 oktober 2015, in Gevaren, Verkrachtingen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie