Criminaliteit Duitsland dankzij massa immigratie al in 2014 met 65% toegenomen

40.000 migranten spoorloos verdwenen, mogelijk voor opbouw terreurleger

Criminaliteit Duitsland dankzij massa immigratie al in 2014 met 65% toegenomen


De Duitse politie kan op steeds meer plaatsen praktisch niets uitrichten tegen totaal losgeslagen moslimmigranten.

Na Duitsland en Oostenrijk –waar de afgelopen anderhalve dag nog eens 12.000 asielzoekers binnenkwamen (3)- komen ook uit Zweden berichten dat talloze kersverse migranten spoorloos lijken te zijn verdwenen. Sinds 1 september hebben ongeveer 40.000 migranten asiel aangevraagd in Zweden. Volgens de politie heeft ongeveer een even groot aantal dat echter geweigerd te doen. ‘En nu weten we niet waar ze leven en wat ze doen. Ze moeten zich ergens illegaal ophouden,’ verklaarde Patrick Engström, hoofd van de Zweedse grenspolitie. De ontwikkeling baart extra zorgen omdat er uit tal van Duitse en Oostenrijkse steden berichten van burgers komen dat zelfs in allochtonenwijken er plotseling bijna geen moslim meer op straat te ontdekken is. ‘De terreurgolf zal dan ook snel van start gaan,’ wordt op Hartgeld.com geconcludeerd.

 

Engström bevestigde dat ‘er een groot risico bestaat’ dat de verdwenen asielzoekers ‘strafbare feiten zullen plegen of zelf het slachtoffer van criminaliteit worden’. Als voorbeeld gaf hij het uitbuiten van illegale migranten als goedkope arbeidskrachten.

Criminaliteit explodeert

In Duitsland steeg het aantal misdaden in 2014 met maar liefst 65%. Die stijging ging gelijk op met het sterk toenemende aantal moslimmigranten (4). Dit jaar verwachten de Duitsers zo’n 1,5 miljoen asielzoekers, een veelvoud van vorig jaar. Wat dat voor de criminaliteit zal betekenen behoeft geen uitleg.

In het door extreemlinks geregeerde Zweden mogen cijfers over de exploderende criminaliteit door allochtonen en migranten al enige jaren niet meer worden gepubliceerd (1). Ook mogen ambtenaren en agenten daar op straffe van onmiddellijk ontslag niet meer in het openbaar over praten. De enige partij die de massale moslim immigratie –waardoor Zweden verkrachtingsland nummer 1 in de Westerse wereld werd- wil stoppen, de Zweden Democraten, wordt door alle andere partijen geboycot.

Wachten nu al tienduizenden op bevel om aanslagen te plegen?

Uitgerekend in dit ultra politiek-correcte Zweden zijn alleen al sinds begin vorige maand tienduizenden moslimmigranten als het ware in rook opgelost. Ook in Duitsland en Oostenrijk melden tal van burgers sinds circa een week of twee dat moslims in veel steden –en zelfs in de door hen beheerste wijken- vrijwel uit het straatbeeld zijn verdwenen. Her en der wordt nog een sporadisch hoofddoekje gesignaleerd, mogelijk van de weinige overgebleven niet geradicaliseerde moslims.

Want wat de anderen doen is volgens sommigen wel duidelijk: zij hebben zich uit het openbare leven teruggetrokken, hebben deels hun baarden afgeschoren en onopvallende kleding aangetrokken, en wachten samen met tien- of misschien wel honderdduizenden ‘vluchtelingen’ die in werkelijkheid bij ISIS behoren op het bevel om massaal aanslagen op de Europese bevolking te plegen. De meeste overige moslims zouden dit weten en houden zich daarom schuil.

Een complottheorie? Laten we het hopen.

 

Xander

Geplaatst op 14 oktober 2015, in Gevaren. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Plaats een reactie